Temporary

Асистентката на Тръмп Хоуп Хикс засенчи всички на правителствената вечеря в Япония

08 ноември 2017

На прощалната вечеря, която японският премиер Шинзо Абе даде в чест на Доналд Тръмп, правителствената делегация на САЩ се появи „в пълен състав“, но този път основната звезда на вечерта не беше Мелания Тръмп (въпреки яркото си облекло). И първата дама, и всички останали, бяха засенчени от 29-годишната Хоуп Хикс, помощничка на Тръмп и директор по комуникациите на Белия дом.

29-годишният бивш фотомодел се занимава с публичния имидж на Тръмп от 2012 г. насам, а американски медии определят Хикс като един от най-приближените му съветници. През лятото той я назначи временно на поста директор на комуникациите на Белия дом.

hope-hicks-tuxedo

 За официалната вечеря тя бе избрала женска версия на смокинг (женски костюм с панталон с фрак, Le Smoking, по дизайн на Ив Сен Лоран от 1966 г.), и тази визия покори както гостите на приема, така  и всички интернет потребители.

 

След като снимките на Хоуп се появиха в мрежата, хората веднага започнаха да обсъждат колко възхитително изглежда асистентката на президента на САЩ и как бледнее първата дама на неин фон. На първо място, всички харесаха как смокинга й стои, на второ място, всички определиха образа като доста остроумен: облечена в костюм в мъжки стил сякаш се шегува със сексистките забележки на Тръмп.

 

След тази изява,публиката е сигурна в едно: Хоуп трябва по- често да дефилира пред фотографите, за да радва феновете си с ярките си визии.

trump-japan

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)