Докосни дъгата

Асоциация „Докосни дъгата“ събира деца с музиканти, певци и футболисти в Търново

13 ноември 2017

На 14 ноември – Световния ден за борба с диабета, Асоциация „Докосни дъгата“ среща деца от цялата страна с музиканти, певци и футболисти. Домакини на срещата са учениците и учителите от Старопрестолната гимназия по икономика. Гости на тържеството ще бъдат кметът на Велико Търново и председател на УС на НСОРБ Даниел Панов, главният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков, Йордан Петков, треньор на младежкия отбор на ФК Левски, Александър Славков – президент на Българската федерация Шотокан карате-До, президент на карате клуб ИПОН, Влади Попов директор на Спортна академия „Ивелин Попов“ , Дули и Муден от РДМК.

Докосни дъгата

ФК Левски ще представи клип в подкрепа на децата и младежите с диабет, където Капитанът на Левски ще се обърне към всички българи. „Най-хубавото е участието на децата, които на 14 ноември завършват кампанията за събиране на средства за инсулинова помпа за дете на година и два месеца от диабетния център във Варна. Кампания, започната от Тихомир Петров – вече дванадесетокласник, едно от първите деца в диабетните ни лагери“, казва д-р Денислава Ангелова, председател на Асоциация „Докосни дъгата“.

На тръгване всички ще пуснат сини балони като знак на свободата за децата с диабет. По-късно през деня Царевец и Национален стадион „Васил Левски“ ще светнат в синьо в знак на подкрепа към хората с диабет в България.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)