vogue-april-2015-dogs-09

Ах, тези сандали…

15 април 2015

За нежната половинка на човечеството има нещо много важно, когато дойде пролетта и лятото, нещо, което е от съществено значение за доброто настроение! И това са сандалите! Не, не обвинявайте дамите за това мислене! Те, сандалите, които стават все по-атрактивни, по модерни, по-смели, по-… всъщност имат мъжки генезис. Знаете, че това са носили гладиаторите, а и самите римляни. Вечният Рим е дал много на света, но със сигурност едно от най-важните придобивки, поне за дамите, са сандалите!

vogue-april-2015-dogs-01

Пламенна феерия от кожа, връзки, мъниста и бляскави камъни – това са сандалите днес. Те могат да бъдат и спортни, и стилни, и строги, и романтични.

vogue-april-2015-dogs-03

През това лято определено сандалите са на мода и ще тържествуват. Те ще бъдат идеално допълнение към топлите ви емоции в горещите дни.

vogue-april-2015-dogs-07

Дали ще изберете скъпите дизайнерски решения, като тези на Валентино или ще предпочетете нещо по-изгодно финансово – няма значение! Ще се чувствате еднакво модерни и в тренд.

vogue-april-2015-dogs-10

Така мисли и Vogue, възлагайки на фотографа Брус Уебър да заснеме вълнуваща сесия на априлския брой на изданието си.

vogue-april-2015-dogs-13

А участието на атрактивни домашни любимци в представянето на сандали е поредната екстравагантна идея на стилистите на модния алманах, която много ни хареса. А на вас?

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)