5009560-650-1449581101-798_newyears_2

А вие къде ще посрещнете Новата 2020-та година?!

31 декември 2019

До посрещането на 2020-та година или направо на новото десетилетие остават броени часове и макар да сме сигурни, че по-голямата част от вас вече са наясно къде ще празнуват, то със сигурност някои хора са си оставили „вратичка“ за планове в последния момент.

Факт е, че докато мнозина отбелязват Бъдни вечер и Коледа традиционно – със семейството, то за Нова година има доста повече варианти за празнуване – в заведение, на гости, на площада, в атрактивен курорт или пък в чужбина.

У дома или…на село

Нова година на село

Да, вероятно на жителите на големия град тази опция не им идва често наум, но истински автентичната Нова година, която живее в родните села, спазва стриктно изконните традиции – на трапезата, аромата на горящата печка, събирането на семейството и гостите заедно преди първата наздравица…

В това има невероятен чар и макар модерният и динамичен град да има своя блясък за ЧНГ, то и двата варианта са прекрасни в това отношение. Където и да сте, запалете камината, сипете си чаша вино и просто се оставете на усещането..

На площада

Нова година на площада

Ако сте в голям град, не ви притеснява студа и шумотевицата от пиратки и други пособия, то със сигурност в центъра около вас има празнична програма с популярни изпълнители. Атмосферата е автентична, музиката придава настроение, а сякаш в последните часове на Нова година и с непознатите около нас ставаме по-близки и се чувстваме уютно.

Кой знае пък… има и една традиция за целувка в последните секунди на отминаващата година, което винаги носи допълнителна искра, а ако сте сам.. Е, Новата година винаги крие изненади.

На заведение

Нова година на ресторант

Естествено, ресторантът, в който посрещаш празника с голяма компания или близки приятели, винаги е добър вариант. Проблемът е, че вероятно вече свободните места са кът, но пък това зависи и от факта с какъв бюджет разполагаш.

По Нова година, кувертите са в пъти над стандартните цени, но пък нали веднъж се живее. Още повече, че няма нужда да се притесняваш за каквито и да е приготовления и всичко е готово.

В чужбина

Берлин, Германия

Берлин, Германия

Едно от най-прекрасните изживявания е да посрещнеш Нова година извън България. Дали ще е в кафана в Сърбия, в тузарски ресторант в Дубай или на коледен базар в красива европейска столица, винаги е страхотен спомен.

За това обаче се изисква да си планирал по рано или просто да разполагаш с нужните възможности за спонтанно решение и реализация на идеята. Сред най-привлекателните дестинации са и плажовете на Малдивите и Сейшелите, където да се насладиш и на виртуозни заря…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)