White Collar

А кои са твоите „Учители на бъдещето“?!

03 май 2019

За втора поредна година проектът Teaching Alpha търси учители, вдъхновили и успешно реализирали иновативни методи на обучение. Практиките трябва да са адаптирани към нуждите и светогледа на новото поколение, а номинациите- да дойдат именно от него- настоящите ученици.

Екипът вече очаква от тях предложения за преподаватели, в които откриват онези похвати от бъдещето, създаващи нови лидери, свободно мислещи хора и безгранични творци. Крайният срок за подаване на номинациите е 24.05.2019, а начините, по които може да се случи това са:

Teaching alpha

1. Попълване на кратка форма на сайта на проекта, www.teachingalpha.org
2. Записване на видео и споделянето му в Youtube или Facebook с #TeachingAlpha2019

Екипът ще разгледа всички номинации и ще селектира част за финални интервюта. Чрез тях ще се навлезе детайлно в идеите и методите, които учителите прилагат, за да се спре на най-вдъхновяващите и приложими за бъдещи поколения подходи. Те ще бъдат наградени по време на първия учебен ден за 2019 година. Реализирайки ежегодните награди, проектът си поставя за цел не само да поощрява, но и да разпространява добрите практики, за да могат и други учители да ги изпробват и дори надграждат.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)