Бойко Борисов и Слави Трифонов

А сега накъде?! Слави Трифонов прави партия или купува своя телевизия

09 май 2019

Едно е сигурно – Слави Трифонов не е от хората, които ще стоят встрани от публичното пространство. Макар и да обяви, че все още не е решил с какво ще се занимава в бъдеще, то със сигурност съвсем скоро ще го видим отново. Но в каква роля? Според слуховете, възможните варианти са три.

Първият, който е и най-масов, е че Трифонов най-сетне ще се включи активно в политическия живот у нас – логично, имайки предвид, че шоуто му с години издава подобна амбиция. Всъщност подобен ход очаквахме дори от по-минало време, като преди години той бе набрал скорост до степен, в която спокойно можеше да оглави вълната на народното недоволство вместо един Николай Бареков например.

Слави Трифонов и Ку Ку Бенд

Втората опция, изненадващо или не, е собствена телевизия. Макар да не е известно сред широката аудитория, то тази му мечта датира от десетилетия, да не говорим, че има и известен опит в бранша с продуцирането и заснемането на няколко издания на реалити шоута за bTV – „Сървайвър“, „България търси талант“ и Music Idol.

Ако се стигне до подобно развитие, всъщност „Шоуто на Слави“ няма да спре, а просто ще си намери нов домакин и то далеч по-благосклонен към липса на цензура. Предполага се, че Слави и в момента оглежда конкретна телевизия, която да купи, като тя е значително по-малка и все още не е ясно дали е ефирна, онлайн или и двете. Това обяснява и защо Трифонов е прекратил преговорите за продължаване на договорa с bTV.

Любен Дилов син и Слави Трифонов

Третият ход е и най-безболезнен, но пък водещият вече е показал, че не е от хората, които обичат лесния път – да направи ново предаване. Кой от вариантите ще видим, ще разберем след време, но едно е сигурно – обичан и мразен, признаван и отричан, за цялото време досега Слави Трифонов се превърна в една почти цяла медийна институция у нас.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)