IMGP3493-880x583

Багател – името на плажния купон в Сен Тропе

04 юли 2019

Сен Тропе през юли е истински магнит от най-висока проба – събира на едно място звездите и техните фенове, френският и европейски jet set, стотици търсачи на летни емоции и хиляди любопитни, дошли да видят цялата тази треска.

Още по темата: И Бог създаде Сен Тропе

 

IMGP3451

Прекрасният плаж Пампильон представлява една дълга редица от плажни заведения, ресторанти и дневни клубове, където настроението и купона са в истинския си вихър.

IMGP3457Поредно лято Багател е лидер в събирането на емоции. Още на входа те посрещат ефектни червени пластики, които загатват, че на това място трябва да се очаква нещо повече от плаж.

IMGP3467

IMGP3496

За кратко време масите се напълват до краен предел, всички са с плажно облекло и настроение, а музиката се миксира от най-добрите диджеи.

IMGP3584

IMGP3471

IMGP3498

Танци, усмивки, красавици… и всичко това полято с Магнуми Розе.

IMGP3479

Или шампанско, разбира се!

IMGP3516

Но дори и тази аудитория може да бъде впечатлена. Когато музиката спира и после стартира с култовия музикален мотив от „Междузвездни войни“.

IMGP3615

IMGP3617

IMGP3618

Е, не че нещо междузвездно се е случило, но просто някоя компания си е поръчал шампанско за хиляди евро и то трябва да се сервирана подобаващо. И показно! Нали затова всички са тук? За да се покажат и да има кой да ги види! Кой каза, че суетата е нещо лошо?

IMGP3620

Багател! Името на купона в Сен Тропе!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)