Балерина стана „Царица Роза” в Казанлък

Балерина стана „Царица Роза” в Казанлък

16 май 2015

Абитуриентката Цветелина Иванова от Природо-математическа гимназия ”Никола Обрешков” е новата „Царица Роза 2015” на Казанлък. Макар че сега изучава биология, още от 7-годишна Цветелина е част от балетната школа Diva Dancе. По думите й тези дванайсет години са й дали не само физически умения, а и са я изградили като човек, защото балетът те учи, че за да получиш – трябва да дадеш.

И освен огромните усилия, трябва да вложиш сърцето и душата си. В свободното си време обича да чете, да се среща с приятели. Иска да остане в България и да учи ветеринална медицина. Желанието й е красотата и наследството на Казанлък да бъдат достояние на света, съобщава topnovini.bg.

Първа подгласничка е Йоана Ванкова, чиято мечта е да се занимава професионално с психология. Втора подгласничка стана Силвия Христова, която пък ще учи международни отношения в Холандия. И трите красавици са абитуриентки в казанлъшката математическа гимназия. „Царица Роза”, традиционно ще представя Казанлък в Япония. Силвия ще пътува до побратимения ни гръцки град Верия, а Йоана до френския град Грас.

снимка: presstv.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)