IMG_4477

Балетна пластика и финес на Аnelia Art Design на SFW

22 септември 2015

Бижутерийната къща Аnelia Art Design сътвори едно много изискано и стилно представяне на SFW. В стилизирано черно трико, балерина вадеше от старинен куфар едно по едно прекрасните творения на младата дизайнерка и ги представяше с изискан танц пред аудиторията. Определено интересен и нестандартен подход, който впечатли всички.

IMG_4489

„Занимавам се с дизайн на бижута и предмет . Оторизиран треньор съм Каденс за Бг и преподавам приложни техники . Член съм на гилдията на Фаберже в Америка и публикувам майсторски класове в списания за яйчен дизайн в Англия . Работила съм в общи проекти с Лука Етнер за Армани и ми предстои общ проект с друг италиански дизайнер на висшата мода. Изработвам нестандартна интериора декорация и финиш дизайн, както и декорация на обувки, чанти и други аксесоари. Всичко създавам и изработвам само по веднъж без право да бъде повторено. Материалите са напълно безвредни.Металите използвани за изработка на бижутата са хипоалергични. Камъните които предпочитам за естествени и кристали Сваровски , както и чешки кристал. По персонална поръчка могат да бъдат заменени с брилянти или предпочитан скъпоценен камък, според желанието на клиента.

IMG_4492

Есенно зимната колекция Винтелия, е в характерния за мен старинен стил, с викториански и барокови елементи, както и с ръчно бродирани миниатюри и фин порцелан. Моето предложение за есен зима е симбиоза на стиловете в облеклото с бижутата и аксесоарите. Колекцията носи привкус на приказна античност, женственост и индивидуалност, нужни както за вечерната, така и за ежедневната визия на съвременната Жена.“

Убедете се сами!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)