КОНСЕД

Балканските Оскари правят мост между бизнеса и образованието

07 март 2018

Новите иновативни продукти на една от водещите компании в България – Победа АД, са сред претендентите за престижните статуетки на четвъртото издание на най-големия балкански форум – Balkan Business Awards 2018. Церемонията ще се проведе тази вечер в столичния хотел Премиер Бест Уестърн.

„Победа“ АД влиза в надпревара с новото си изкушение – вафлен десерт „Черноморец“, продължение на вълнуващата за поколения потребители серия бонбони „Черноморец“. Продуктът е лансиран на пазара в началото на 2017 г. в два вкуса – вафлен десерт с портокал и фъстъци и вафлен десерт с какао и фъстъци. Вафлен десерт „Черноморец“ е модерен продукт, който пресъздава усещането за вкуса на едноименната марка бонбони, представен в нова атрактивна форма.

Друга водеща компания в българската икономика – Комсед АД, също е сред претендентите за статуетките тази вечер. С 29-годишен опит на българския пазар за бебешки стоки и детски играчки, фирмата днес има 23 магазина и щандове за детски играчки във верига бензиностанции в цялата страна. Призьорите ще бъдат отличени с почетни плакети и статуетки, ще получат подаръци от козметична компания РЕФАН, от популярната на Балканите парфюмерийна верига Ди енд Пи, както и ваучери от лидера в дигиталния печат ФРЕШ Принт, партньор на събитието.

ПОБЕДА

Основен акцент в събитието ще бъде връзката мeжду бизнеса и образованието – чрез партньорите на Балканския форум – Международната младежка организация AIESEC, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън. „Над 70 процента от младите хора намират реализация в България. Докато учат, те могат да практикуват в големи компании и това да помогне на развитието им“, допълва Цвета Папукчиева, член на AIESEC и ученичка в 12 клас.

Престижните награди подпомагат за четвърта поредна година инвестициите в образованието и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. По време на форума младежката организация AIESEC ще представи своето интерактивно събитие, мост между студентите и бизнеса – „Бизнесът в действие“, провеждащо се за 13-та година.

Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)