Балканският винен фест отличи най-добрите винопроизводители от района

13 юни 2017

Балканският винен фест отличи най-добрите винопроизводители от района. Кулминацията на шестото издание на форума беше връчването на винените Оскари, които отличиха заслугите на водещите фирми в бранша. Гранд Хотел София беше отново домакин на бляскавата церемония.

В условията на съвременния винен пазар не е достатъчно да произвеждаш добро вино. Почти всеки, ангажиран в индустрията, произвежда качествена продукция. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година на година не са достатъчни, за да го поставят в челните редици на познатите и желаните от потребителите и ценителите марки. Конкурентноспособността  днес зависи от възможностите на производителя да усъвършенства продукта си, съобразно конкуренцията. История, традиция и страст са водещите двигателите на успешния бизнес в бранша.

Екипът на In LIFE TV беше част от това знаменателно събитие и необикновено изживяване. Още едно неоспоримо доказателство за успеха на Балканският винен фест е и благотворителната кауза на която той беше посветен.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Дерян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)