Балът на живота

05 юни 2014

Невиждано шоу, посветено на жаждата за живот, сътвориха във Виена звезди, обединени около една кауза – борбата срещу СПИН, стремежа към толерантността и уважението към различията..

IMGP1154

Стартът на шоуто дадоха дебютанти от виенските танцувални школи, облечени в бяло, които „поднесоха“ на хилядите зрители валс с ново звучене и в нови цветове. Да, точно така – защото до края на танца, техните костюми от бели се оцветиха във всички цветове на дъгата.

IMGP1182

 

Приветствие за добре дошли в Града на толерантността – Виена, поднесе лично кметът на града Михаел Хоуп. Той благодари за възможността града да застане зад едно подобно световно значимо събитие и кауза. Присъстващите над 30 000 души чуха за първи път песента на Life Ball 2014 „Жажда за живот“ в изпълнение на Кандис Глувър.

IMGP1296

Хиляди аплодисменти заваляха от всички страни, когато на сцената се появи Бил Клинтън, 42-ят президент на САЩ и посланик на инициативата Clinton Health Access Initiative CHAI. Тя е създадена през 2002-ра година, когато само 200 хиляди човека са получавали адекватно лечение в страните от третия свят. Сега 8,2 млн хора в повече от 70 страни на земното кълбо имат достъп до CHAI договорените цени за лечение. Организацията на Клинтън се фокусира най-вече върху борбата срещу предаването и елиминирането на предаването на СПИН от майка съм дете. Клинтън специално благодари на всички присъстващи и дарители за това, че подаряват живот на деца!

IMGP0945

In Life, единствената българска медия, в центъра на грандиозния празник, също даде своя дарителски принос в световната кампания.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)