
Необходими продукти:
5-6 банана
3 млечни шоколада (от 100 г)
малко парче краве масло
ядки по избор за поръсване
Начин на приготвяне:
Нарежете бананите на парчета. Пригответе си толкова дървени шишчета, колкото е броят на парчетата. Набучете бананите и ги оставете настрани. През това време начупете в малка тенджерка трите шоколада и ги разтопете на водна баня. Към шоколада добавете малко парче масло и съвсем малко вода. Разбърквайте постоянно, за да може шоколадът да остане течен и потапяйте в него всяко парче. В чиста тавичка разстелете алуминиево фолио и върху него слагайте всяко парче банан. После поръсете всички с ядки по избор и оставете в хладилник за няколко часа.
снимка: keepinitkind.com

Предишна:
Hermes докара „Царството на животните“ на масата!

Следваща:
5 храни, които експертите не консумират
Още по темата
-
История на виното (част III)
In TASTEДо началото на XVII век виното се ползва с предимството на единствената здравословна и донякъде ...
-
Пай с карфиол и картофи
In TASTEНеобходими продукти: карфиол – свеж, измит и нарязан картофи – 3 бр. извара 200 г ...
-
Баница с кайма на Месни Заговезни
In TASTEДумата „заговезни“ идва от заговявам, започвам да постя. Според традицията днес за последно се яде ...
-
Люта азиатска зеленчукова супа
In TASTEТази люта азиатска супа е истинска експлозия от вкусове – от печени чесън и лук, ...
Остави своя коментар през Facebook