Джон Малкович

Бандерас, Джон Малкович и Ейдриън Броуди в София през ноември

22 октомври 2016

Цяла плеяда от холивудски звезди се очаква в София след по-малко от месец, когато у нас започват снимките на най-новата американска продукция „Unchained“.

За старта на екшън трилъра на 14-ти в България се очаква да кацнат филмовата легенда Джон Малкович и носителят на Оскар Ейдриън Броуди, към които да се присъедини и Антонио Бандерас, за когото страната ни вече е почти като втори дом.Режисьор на лентата, чиято реализация се поема от кино студията в Бояна и ще е разпределена на 12 локации около столицата, ще е Пол Соле.

Ейдриън Броуди

Сюжетът се върти около организирането на кучешки боеве, като централна роля има агресивно бойно куче на име Де Ниро (името е шеговита заигравка именно с Робърт де Ниро, който играе боксьора Джейк Ламота в класиката „Разяреният бик“) с порода „Перо де преса Канарио“, преследващо героите на Малкович и Броуди в огромен склад.

В персонажа на мъжа, организиращ боевете, се превъплъщава Бандерас, за когото се очаква и да остане най-дълго у нас – поне до Нова година. Причината – в момента испанецът се снима в още един филм, заснемащ се в България – „Стоикът“.

Снимки: Esquire

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)