„Банкя Мези“ 2017

07 май 2017

В парк „Ротонда“, район Банкя се откри за втори път Фестивалът на Балканската скара, музика и култура, „Банкя Мези“ 2017. Началото бе дадено повече от ефектно с конкурс за „Най-секси мотор“, провеждан за пръв път у нас. Шеговитото състезание определено затрудни журито, част от което бе и рок дамата Милена. Това наложи определянето на победителя с изтегляне на жребий. А моторите определено си струваха, кой от кой по-красив и по-мощен.

TON_3703

Разбира се не пропуснахме да ви срещнем с гордия собственик на красивия мотор победител, който позволи на нашата Алекс Милтенова да се качи и снима с него. Спорно е кой от двамата бе по-секси, за това ще оставим вие да прецените. Откриващия концерт бе на Милена и група „Обратен ефект“. Те покачиха градуса на настроението и накараха многобройната публика да пее заедно с тях.

TON_3727

От 04 до 08 Май в рамките на 5 дни организаторите обещаха да ни срещнат с най-добрите кулинарни майстори и най-добрите балкански изпълнители. „Банкя Мези“ ще предложи на всички посетители и празнични щандове с изкушения, като рекорден брой чевермета, месни деликатеси и кулинарни изненади, приготвени от най-добрите майстори готвачи на Балканите.

TON_3664

Организаторите са предвидили и целодневни атрактивни забавления с над 1000 награди.Безплатната програма, включва: традиционите вече турнири по табла и белот, състезания по надяждане и биърпонг, изложение на екзотични живтони, мини исторически парк с български съкровища.Гостите имат възможност да поиграят на гигантския футболен билярд, голям туистър, ще могат да се включат и в състезания с радиоуправляеми колички.

TON_3661

Всеки ден ще се провеждат открити уроци по български фолклор. Специално за децата ще има и целодневна безплатна детска анимация, конкурс за таланти, мини мис и мистър , както и търсене на съкровища.

TON_3652
Входът за всички събития е свободен, както и за вечерните концерти на големите гост – изпълнители – Неда Украден, Весна Змиянац, Веселин Маринов, Гъмзата, Милена Славова, Обратен Ефект, Виво Монтана, „Пиротски Трубчи“ и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)