Little Miss and Mister Galaxy

Банско посреща Little Miss&Mister Galaxy 2017

04 март 2017

От 14-ти до 20-ти март за 7-ми път Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти„Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка , Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.

Little Miss and Mister Galaxy

По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско, под патронажа лично на Кмета на града – Георги Икономов Организатор и лицензиант е Интерсаунд с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури. Green life Ski & Spa resort Bansko за пореден път е официален хотел на конкурса.

Програмата на участниците е изпъстрена със интересни събития – вечер на Нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с Кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град, и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите.

Little Miss and Mister Galaxy

Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път докосват снега, емоцията за всички деца е невероятна. Тук се завръзват приятелства за цял живот, незабравими спомени и преживявания. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международноо звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”.

Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 17.03.2017 от 17.30 ч. в залата на Народно читалище „Никола Вапцаров“. Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще се проведе на 17.03.от 17.30 часа на сцената на Народно читалище „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му със чистотата на детските емоции, красотата на усмивките.

Little Miss and Mister Galaxy

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)