Андреа Иванова - българка с 15 пластични операции - куклата Барби

Барби или Чудовището от Лох Нес?! Българка шокира с 15 пластични операции

10 юни 2019

22-годишна българка е главно действащо лице в британските таблоиди в последните седмици. Бургазлийката Андреа Иванова е нестихващ обект на интерес от страна на жълтата преса на Острова с трансформацията си от нормално момиче в двойничка на куклата Барби.

За целта тя се е подложила на над 15 пластични операции за по-малко от година, които действително са я направили неузнаваема в сравнение със стандартната й външност.

Андреа Иванова - българка с 15 пластични операции - куклата Барби

„Докато бях малка, толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден“, цитират Андреа британските медии. Затова и студентката започнала да инжектира устните си с хиалуронова киселина и да добавя още и още, след като започвали да спадат. После продължила и със силикон в бюста на същия принцип.

Мнозина действително намират прилика между българката и легендарната кукла, но има и доста, които считат, че по-скоро се е обезобразила и напомня повече на Дъфи Дък и дори Чудовището от Лох Нес. Самата Андреа обаче по-скоро нехае за негативните коментари и твърди, че е доволна от промяната.

Така е изглеждала Андреа преди промяната. Дали е за добро или за зло... всеки може да прецени сам за себе си.

Така е изглеждала Андреа преди промяната. Дали е за добро или за зло… всеки може да прецени сам за себе си.

„Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите, това е мой личен избор и аз никога не съм се двоумила за решението си“, завършва тя. Вижте и вие трансформацията й.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)