Весела Барбукова закупи икона от личната колекция на Митрополит Антоний на благотворителния търг на LIONS Клуб Витоша

Барбукова купи на търг икона от личната колекция на Митрополит Антоний на бала на LIONS

01 декември 2017

Поредното значимо събитие на LIONS клуб Витоша се състоя снощи в зала EFE в София. Благотворителният бал на клуба за поредна година събра стотици гости и се превърна в топ събитието в столицата в дните преди Коледа.
Водещ на събитието беше Ники Кънчев, а гостите успяха да чуят на живо емоциалното изпълнение на Миро на култовото парче Гълъбо, както и вечните песни на Марги Хранова.

DSC_7815
Благотворителният търг бе воден от Игор Марковски и успя да събере над 60 000 лева от продажба на различни предмети и арт произведения. Най-скъпо продадената вещ от търга беше икона, предоставена от личната колекция на Западно и Средноевропейски Митрополит Антоний. Тя е с ювелирна изработка и златно покритие. Ценната икона бе закупена от Весела Барбукова след сериозно наддаване. Известни личности и хора на бизнеса участваха с енергия и добро сърце в наддаването.

DSC_8142

Сребърен свещник, спортен екип на Григор Димитров, Йордан Йовчев, Христо Стоичков, Ивет Лалова, сценична рокля на примабалерината Красимира Колдамова, картини на Вежди Рашидов, Ставри Калинов, Светлин Русев и други бяха част от останалите предмети, продадени на търга.

R0010173

Маса №5 се превърна в най-благотворителната маса на събитието. Само от нея бяха дарени 18 300 лева. Именно на нея  бе и Весела Барбукова, реализирала най-скъпата покупка на вечерта, а останалата част от средствата бяха дарени чрез участие в търга от бизнесдамата  Гергана Ташкова и тв продуцента Андрей Арнаудов. Той закупи златна колекция дискове на Веселин Маринов.

снимки: Валери Захов 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)