20190127-thomas-post

Бащата на Меган Маркъл извади снимки от семейния архив

27 януари 2020

75-годишният баща на Меган, Маркъл Томас, продължава да говори с репортери за трудната си връзка с дъщеря си. Миналата седмица Томас даде интервю за Канал 5, в което съжаляваше, че Меган спря да разговаря с него след сватбата с принц Хари, а днес той излезе в ефира на сутрешното шоу „Добро утро Британия“.20190127-thomas-5


В това интервю той си спомни каква беше дъщеря му в детството, а също така сподели изключителни кадри от домашния архив – върху тях 16-годишната Меган участва в училищна продукция, наречена „Порочно сърце“. На тези снимки бъдещата звезда първо се появява в елегантна черна рокля с перли около шията си, а след това се съблича на сцената.  Когато разглежда тези кадри, Томас Маркъл нарича дъщеря си „нахална Мег“, а също така признава, че ще бъде шокирана, когато види тези архивни снимки.
20190127-thomas-7

20190127-thomas-6
В интервю с водещите на предаването „Добро утро, Великобритания“ Томас Маркъл също изрази мислите си относно отказа на Меган и Хари от кралските му задължения. Томас нарече това решение „срамно и обидно за кралицата“.
Томас Маркъл изрази надежда, че един ден дъщеря му все пак ще му помогне и ще възстанови комуникацията с него. Той също така поясни, че майката на Меган също не поддържа връзка с него, въпреки опитите му да се свърже с нея – Томас твърди, че той пише писма, на които никога не е получил отговор:
„Ние не общуваме. Очевидно тя ме избягва – било по собствена свободна воля, или защото й е казано така.“

20190127-thomas-4
Освен това в интервю Томас Маркъл разказа как си представя срещата с дъщеря си след дълго прекъсване в общуването:
„Бих й казал: „Обичам те, хайде да седнем, да поговорим и да се справим със ситуацията“. Хари, събуди се!  Елате, ще се видим и най-накрая ще обсъдим всичко.“
20190127-thomas-8

20190127-thomas-1

20190127-thomas-2

20190127-thomas-3
Томас Маркъл добави, че би се радвал да се срещне с осеммесечния си внук Арчи. Бащата на Меган също се обърна към хората, които го критикуват, че говори в телевизионни интервюта: той ги посъветва да се поставят на негово място и да си представят какво би било да имаш член на семейството, който скъсва всички контакти с теб.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)