21947 08

Бащата на Моника Белучи : „Тя си беше страшничка като дете“

09 февруари 2018

Бащата на Моника Белучи разказва,че неговата разкошна дъщеря, не винаги е била красавица.

6

По думите на господин Паскуале, като дете италианската дива е била доста невзрачна. На това наистина трудно може да се вярва, но…

Докато Моника била малка родителите й постоянно я постригвали късо, като момченце, за да й растат косите гъсти и здрави.

Ето защо и досега тя има такава здрава и прекрасна коса“, – обяснява таткото.

Към 12 годишна възраст грозното патенце започнало да се превръща в красив лебед. Младата бунтарка открила, че е доста хубавака и се научила да подчертава своите достойнства. Почнала да носи токчета, да ползва козметика, а късите коси криела под ярък тюрбан.

4

5

Още тогава младата нимфетка привличала вниманието не само на своите връсвтници. В ресторантите очарованите сервитьори често, не и разрешавали да си плаша сметката, а непознати й предлагали богат живот зад граница. Един от училищните й преподаватели дори рисувал тайно нейни портрети. На нейната красота разбира се и завиждали, а това предизвиквало неприятни емоции.

След училище децата отиваха да се разхождат, но не и Моника.  Тя се притесняваше от голямото внимание и тайно се прибираше у дома. Но аз й обяснявах: „Ще бъдеш таква до края на живота си. Трябва да свикнеш. Трябва да бъдеш силна“. С времето тя стана по- уверена и направо разцъфтя„, разказва баща й.

Един ден Моника се запознава със стилиста Пиеро Мантанучи. Именно той открива нейния магнетизъм за света на шоу бизнеса.

Една от първите снимки на Моника като модел на 18 години.

Една от първите снимки на Моника като модел на 18 години.

Моника не се стремеше към славата, тя искаше първо да получи образование, а после вече каквото стане. Тя всичко правеше постепенно. Стъпка по стъпка. Ето защо тя все още е толкова търсена и популярна.“

„Дъщеря ми никога не си е правила операции, тя е напълно натурална. Нейните устни си бяха така пухкави още като дете. Време е завистниците да си прехапят езиците“, -обръща се баща й към недоброжелателите.

Днес Моника е на 53, а в нея има също толкова огън колкото и 20 години по-рано. Тя е истинска икона на женственост и грация.

Моника Белучи и Венсан Касел в обектива на Жан Батист Мандино

Моника Белучи и Венсан Касел в обектива на Жан Батист Мандино

източник: Офигенно

превод: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)