1_o632937629112343750_0_1

БДЖ започна от днес продажбата на Великденските билети

18 април 2016

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на Великденските празници, от днес БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове, съобщават от компанията.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

По този начин БДЖ дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 18-и април до 2-и май. Клиентите на БДЖ могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в гарите и бюрата.

За празничните дни по повод Великден, БДЖ предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната. /БГНЕС

снимка: manager.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)