Безгрижна рекламна кампания от Gucci

21 януари 2016

Продължаваме да следим за вас рекламните мини-филми, които ежедневно се появяват в нета. Днес, на фокус е рекламната кампания на Gucci за сезона пролет / лято 2016. Мини-филмът е дело на режисьора Glen Luchford и промотира нови лица като модела Пейтън Найт. Безгрижните кадри се редят един след друг на фона на музиката Goodbye Horses и показва декадентски визии, сякаш дошли от 80-те години на миналия век, които контрастират на високо-технологичната промишлена среда. Време е да се насладим на различното винтидж видео, в което невероятно впечатление правят сюрреалистичните кадри на модел на скейтборд или на модел с раница с пауни.

gucci-brings-us-to-1970s-berlin-with-its-2016-spring-summer-campaign-video-0

gucci-spring-summer-2016-campaign-by-glen-luchford-7

Италианският моден стилист Алесандро Микеле продължава да развива концепцията за „новата романтика“, лишена от условностите на пола, сякаш стилизирайки филмите на Уес Андерсън. Отново възпява „ретро модата“. За следващото лято забравете за магазините, отидете на гости на баба, и най-накрая се съгласете да приемете в дар част от нейната колекция от брошки, кожи и плисирани поли. В модата, подобно на 2000 г., в култ се издига радикалния винтидж: очила с рогови рамки, гребени, барети и обувки на ниски токчета, които по-старото поколение би оценило.

Своите невероятни ретро визии Микеле създава с помощта на малки щрихи, насища образите с текстури, щампи, цветове, форми и аксесоари. Всяка визия на Gucci е отделна вселена. В колекцията няма нито един повтарящ се аксесоар, принт или силует. За пореден сезон…

Gucci-2016-Spring-Summer-Mens-Campaign-002-800x406

polina-oganicheva-arnis-cielava-mia-gruenwald-for-Gucci-2016-ss-adv

Какво мислите за безгрижната кампания на Gucci?

Снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)