„Безоблачност“ (видео)

18 юни 2018

„Безоблачност“ е предстоящ американски филм, напрегнат трилър, режисиран и написан от Стивън Найт. Филмови звезди в новата картина са Матю Макконъхи, Ан Хатауей, Даян Лейн, Джейсън Кларк, Джимон Хунсу и Джереми Синг. Премиерата му е  насрочена на 19 октомври 2018 г. от Aviron Pictures.

Надяваме се,че вече сме успели да ви грабнем вниманието. Все пак, това навярно е първият трилър с участието на Ан Хатауей. А ето какъв е сюжета:

Бейкър Дил (в ролята наградения с Оскар Матю Макконахи) е капитан на рибарска яхта, който прави турове за любители рибари край тропическия остров Плимаут. Неговият тих живот е разтърсен когато бившата му съпруга Карен (в ролята отличената с Оскар – Ан Хатауей) отива при него с отчаяна молба за помощ. Тя моли Дил да спаси нея и техния малък син от агресивният й съпруг (Джак Кларк), като го заведе на риболовна екскурзия и инсцинира нещастен случай. Появата на Карен, връща Дил към живот, който той отдавна се опитва да забрави. Докато се лута между правилното и грешното, неговият свят се преобръща в нова реалност, в която не всичко е такова каквото изглежда.

превод: Пламена Славова

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)