orig (1)

„Безплатни концерти“ на световни звезди заляха Facebook

25 януари 2019

Нова забавна поредица от предстоящи събития заля социалната мрежа Facebook за българските потребители. Може би сте попаднали на разпространяващите се лавинообразно съобщения за концерти на известни изпълнители в малки населени места у нас, които освен всичко са и с „вход свободен“.

Някои от измислените прояви са: „Ед Шийрън на Празника на туршията в Златарица“ на 10 март; „Дрейк и Галена на Кюстендилска Пролет“ – 21 март; „Концерт на Snoop Dogg по повод Априлското въстание“ – 20 април на площад Народно събрание; „Концерт на Дрейк в Петрич по случай празника на града“ с дата 6 май, като организатор е Дълбошница Мюзик Ентърпрайз; „Бионсе на площад Тодор Кирков в Ловеч“ на 11 май; „Концерт На Еминем В Пловдив“ на 20 юни.

orig

В описанието на концерта на Бионсе се съобщава следната важна информация:

„В отговор на въпроси на фенове и гости на събитието – подгряващи изпълнители засега не са предвидени, тъй като целият ни бюджет е инвестиран в акостирането на Бионсе край река Осъм. Но ако успеем да наберем финансиране в рамките на 50 лева, ще поканим Гошо от Почивка да подгрее публиката.“

orig (2)

За изявата на Дрейк и Галена пък са планирани посещение на местни атракции – „Преди шоуто, двамата ще се разходят в лесопарк „Хисарлъка“ и ще хапнат шкембе в ресторант „Рибката“. Ед Шийрън на свой ред ще бъде подгряван от друг популярен български изпълнител – Радо Шишарката.

orig (3)

Събитието на SnoopDogg също е с интригуваща „програма“, то предвижда:

„Г-н Dogg ще пее пред Народното събрание напълно безплатно като всички събрани средства от концерта ще отидат за Майки-християнки срещу дрогата, Liberty 420 и други борци за свобода и правда.“

За 1 април пък има планирано друго интересно мероприятие – „50 Cent отваря магазин за бонбони в село Бистрица“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)