Снимка: Vesti.bg

Без изненади – Лили Иванова разпродаде концертите в София 15 дни по-рано

11 октомври 2017

Новината, че повече от две седмици преди първия концерт на Лили Иванова в София, билетите за двата поредни спектакъла вече са разпродадени, едва ли ще изненада някого. Вече няма пропуски и за двете дати – 25 и 26 октомври, като според организаторите, е имало дори желаещи за правостоящи, само и само да успеят да се докоснат до магията на гранд дамата на родната естрада в зала 1 на НДК.

Както е известно, столицата е последната спирка от турнето на легендарната ни певица, което стартира в България още в средата на септември. Лили Иванова успя да обиколи редица родни градове – Стара Загора, Хасково, Враца, Самоков, остават шоута в Сливен (15 октомври), Шумен (17 октомври), Добрич (19 октомври), като засега само за там има символична бройка непродадени билети.

Корицата на албума е портрет на звездата, дело на Васил Горанов.

Корицата на албума е портрет на звездата, дело на Васил Горанов.

 След като зарадва и софийските си почитатели, примата няма да пропусне да изненада приятно и българите, които живеят извън границите на родината. На 3 ноември тя ще се изяви в германската столица Берлин, а на 6 ноември – в тази на Испания, Мадрид.

Тук е редно да отбележим и, че в Берлин, Лили ще излезе на сцената на втората по големина зала в града – Tempodroom, която е била домакин на концерти на такива имена като Ленард Коен, Иги Поп, Сийл и дори Боб Дилън. Съоръжението е с 3114 седящи места, а родната изпълнителка ще има честта да е първият български изпълнител със собствен спектакъл там.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)