26857630_10214419289892808_489798710_n

Без следа от двойната брадичка

15 януари 2018

BELKYRA за перфектен профил

Навлизайки в 30 -те си години всяка жена забелязва нежелани промени в своето лице. Еластичността на кожата намалява, появяват се първите бръчки, но със сигурност като най-неприятен козметичен дефект можем да поставим двойната брадичка. Единствената по рода си революционна терапия с BELKYRA ни връща самочувствието в Jewel Skin Clinic.

     Двойната брадичка е изключително неприятен естетически проблем, причините за който могат да варират от естественото остаряване до промени в теглото или просто генетическа предразположеност. Понякога независимо от диетите и упражненията, които правим пълнотата в зоната на брадичката не изчезва, а ние се чувстваме по-тежки и по-възрастни от колкото сме. Според проучванията 67% от хората определят двойната брадичка като най-притеснителната промяна, която отчитат в лицето си с напредване на времето. Последствията са липса на самочувствие, потиснатост, а понякога и сериозни проблеми в общуването.

Дълги години двойната брадичка се считаше за неразрешим проблем, за който няма ефективно лечение-до днес”-обяснява д -р Анелия Здравкова, специалист от Jewel Skin Clinic и допълва – „BELKYRA е иновативно откритие в областта на медицината,което не само разгражда  мастните клетки, но и предотвратява повторната им поява.

Нова визия без оперативна намеса

   BELKYRA  е бърза и лесна инжекционна терапия, съобразена изцяло с индивидуалните желания и потребности. Именно по този начин терапията гарантира максимален ефект на всеки пациент. Активната съставка в BELKYRA е дeзоксихолева киселина, молекула която помага за разграждането на мастните натрупвания. „Това е идеалната терапия за хора, които желаят бърз ефект, но не са склонни да се подложат на оперативна интервенция”-категорична е д-р Здравкова.

Максимални резултати само с 3 процедури

    „При първата консултация с пациента ние ще определим колко процедури са необходими въз основа на степента на пълнота на брадичката и резултатите, които могат да бъдат постигнати.”-разяснява процедурата д- р Здравкова и допълва „Прилагат се серия от инжекции в зоната под брадичката като лечението обикновено трае в рамите на 15 -20 мин. С всяка следваща процедура пациентът ще забелязва все по-голяма промяна в профила на лицето си. Повечето хора отчитат видими подобрения  в рамките на 2 до 4 процедури. В редки случаи се налагат до 6.”

Траен ефект без нужда от повторение

   За разлика от хирургическата интервенция,терапията с  BELKYRA е бързаа времето за възстановяване– минимално.

„След процедурата пациентът е възможно да усети леко неразположение, изтръпване или сърбеж, но повечето от страничните ефекти могат да бъдат минимизирани чрез поставяне на студен компрес върху зоната на лечение за около 10 -15 мин.”-обясняват специалистите.

Най-голямото предимство на процедурата е, че не се налага изоставяне на ежедневните дейности и работните ангажименти. Също така BELKYRA е единствената по рода си терапия, при която ефектът не изчезва с времето. След като резултатите бъдат постигнати, повторно лечение не се налага.

   „Важно е да се отбележи ,че терапията може да бъде прилагана само от квалифициран специалист в клинични условия. Лечението не се препоръчва за деца,юноши и пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина. Бременни и кърмещи жени също е желателно да избягват терапията” -подчертава д-р Здравкова  и завършва: Проучванията, направени сред пациентите, ясно показват:80% от подложилите се на терапията отчитат максимални резултати, а те са по-стегната шия  и изцяло променен профил без следа от двойна брадичка. Ефектът е по-голямо самочувствие и съвсем нова по-красива визия.“

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)