Бейби мания - кърмещ модел украси корицата на Elle Magazine

Бейби мания – кърмещ модел украси корицата на Elle Magazine

26 юни 2015

В последните месеци т.н. „бейби мания“ завладя усилено социалните мрежи, а куп знаменитости започнаха да публикуват със завидно постоянство най-различни снимки, на които кърмят новороденото си дете. Сред „смелите дами“ бяха такива имена като топмоделите Жизел Бюндхен, Даутцен Круз и Миранда Кер, актрисите Оливия Уайлд и Алиса Милано, поп звездата Пинк и много др.

el0615cov_nic_FIN_mktP2
Като че логично на този фон, се появи и предизвикателната корица на най-новото издание на австралийския Elle Magazine, в което чаровната манекенка Никол Трунфио кърми появилия се преди седмици на бял свят нейн син Зайън. Любопитно е, че както сами признават, редакторите първоначално са имали съвсем различна визия за броя.

el0615cov_nic_FIN_mktP1
Правехме снимките, когато Зайън явно огладня и започна да плаче и Никол го взе, за да го нахрани. Това беше толкова прекрасен момент, че буквално на мига решихме да го заснемем, а самият кадър беше толкова силен и въздействащ, че единодушно решихме той да оглави изданието„, разкрива главният редактор на Elle Australia Джъстин Кълън. За по-консервативните читатели пък, броят има и още една корица, на която щастливата 25-годишна австралийка позира, гушнала спящото си дете.

текст: Митко Попов
снимки: Elle

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)