BenAffleck_Jennifer-Garner

Бен Афлек и Дженифър Гарднър се развеждат

02 юли 2015

След 10 години семеен живот за пример, холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарднър официално споделиха, че слагат край на брака си. Те сториха това с официално изявление до медиите, в което споделят, че с него се надяват да сложат край на продължилите вече няколко месеца спекулации около бъдещето им.
След задълбочено и внимателно обмисляне взехме трудното решение да се разведем. Продължаваме напред с взаимни обич и приятелство и с ангажимента да се грижим за нашите деца, чието право на неприкосновен личен живот молим да бъде уважено в този труден момент. Надяваме се това да е достатъчно ясно, за да прекрати ширещите се спекулации, тъй като ще бъде единственият ни коментар по въпроса. Благодарим на всички за разбирането„, се посочва в него.

Ben-Affleck-Jennifer-Garner-kids
Припомняме, че двете знаменитости се срещнаха за първи път на снимачната площадка на трилъра Daredevil през 2003 г. и само месец след края на снимките, обявиха, че имат връзка. Две години по-късно – в края на юни 2005 г. двойката сключи брак, който продължи точно 10 години. През това време семейството се сдоби и с три деца – дъщерите им Вайълет (на 9 г.) и Серафина (на 6 г.) и синът им Самюъл, роден през март 2012 г. Това беше първи брак за двукратния носител на Оскар (за „Арго“ и „Добрият Уил Хънтинг“), докато Дженифър Гарднър вече има един провален такъв зад гърба си – с колегата си Скот Фоули, за когото беше омъжена от 2000 до 2004 г.

текст: Митко Попов
снимки: Popsugar.com, JustJared

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)