Бен Кингсли и Моника Белучи са шпиони в трилъра „Паяк в мрежата“

04 декември 2019

Две големи имена, Бен Кингсли и Моника Белучи, са звездите в копродукцията между Белгия, Холандия и Израел – „Паяк в мрежата“ на режисьора Еран Риклис. Филмът бе представен премиерно за България на „Киномания“, а компания в каста на легендите прави още и израелският актьор Итай Тиран.

Паяк в мрежата - Моника Белучи и Бен Кингсли

Вдъхновен от истински събития, „Паяк в мрежата” проследява историята на някогашния таен агент Адерет, чиито шефове са недоволни от методите му на работа и се опитват да го изкарат от играта. Пред него обаче се открива възможност за финално възмездие чрез мисия под прикритие.

Той открива следа в сделка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток. Но Мосад изпращат по петите му младия агент Даниел, а мишената му – енигматичната Анджела – го разсейва от целите му.

Паяк в мрежата - Моника Белучи и Бен Кингсли

„Това, което наистина ме впечатли във филма е, че на преден план излиза човечността. Всеки един от героите носи дълбочината на характера и заедно с това притежава една особена деликатност.”, споделя Моника Белучи в свое интервю.

Забележителният актьорски състав обещава висок адреналин с екшън сцените от филма и едновременно с това насочва вниманието към факта, че светът може да бъде опасно място, в което някои държави се водят единствено от собствения си интерес.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)