15122015betdittopost

Бет Дито & Жан Пол Готие пускат линия облекла за момичета с форми

16 декември 2015

Ако не сте Мадона от 1990 г. и не ви стиска да облечете легендарния корсет с конусообразни чашки, или ви стиска, но не сте в състояние, защото просто връзките са прекалено къси, винаги можете просто да сложите фланелка с негова снимка. Именно с тази тениска известната пънк певица Бет Дито отпразнува старта на съвместната си колаборация с Жан Пол Готие – авторска линия облекла за момичета с форми.

 untitled-article-1450176304-body-image-1450176401

Освен черната тениска с изображение на корсета на гърдите и гърба, все още нищо друго от авторските облекла на Бет и Жан не е представено, но официално бе заявено, че колекцията е вече „на път“. В допълнение, «новата дизайнерка» успя да сподели своите първи впечатления от работата си с легендарния майстор:

Жан Пол е най-щедрият и положителен човек в света, той обича жените във всички размери и възрасти, и знае как да ги направи красиви. Харесва ми, че тази наша тениска с корсет е едновременно забавна, но и луксозна – точно като всичко най-добро в света!

 untitled-article-1450176304-body-image-1450176421

Жан Пол не остави нейния ентусиазъм без отговор:

Момичетата с форми са прекрасни! Бет е красива! Да живее здравословната красота и момичетата с гърди и форми! В основата на нашата колекция е идеята да създадем дрехи, които са удобни и красиви в същото време, и да докажем, че дори и корсета може да бъде удобен и свободен.

Певицата добави, че отличителните черти на новата колекция ще бъдат ярките щампи, бродерии и апликации:

Тази линия дрехи е създадена от нас и за нас, точка. Това беше мечтата ми – най-накрая да се заема с дизайна на удобни и в същото време красиви дрехи в голям размер!

Снимки: BethDitto.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)