Бившата годеница на Фреди печели 50 млн. лири от успеха на „Бохемска рапсодия“

15 януари 2019

Най-важната жена в живота на легендата Фреди Меркюри – Мери Остин е на път да забогатее с близо 50 милиона паунда, благодарение на успеха на биографичния филм „Бохемска рапсодия“. До момента лентата, която се очертава като явен фаворит не само за всички предстоящи награди в света на киното, но и в боксофиса, е донесла приходи от 751 милиона долара при бюджет от 52.

Част от печалбата отива именно при Мери Остин като дял от авторските права, така че съвсем скоро тя ще увеличи значително финансовото си благосъстояние.

Фреди Меркюри и Мери Остин

Иначе е любопитно да припомним, че британката е единствената жена, която някога е имала интимни отношения с фронтмена на Queen. Малко след запознанството им, двамата се сгодяват, като Фреди е толкова влюбен в нея, че не си представя друго развитие, освен брак и дори й посвещава песента Love of My Life, преди по-късно да осъзнае различната си сексуалност.

Дори и след това, тя остава до него до смъртта му като най-близкия му приятел и се грижи за него до последните му дни. В знак на благодарност, той и завещава 50% от всичките си бъдещи печалби, 25% получават родителите му и 25% сестра му. След смъртта на родителите му, дялът на Мери Остин става 75%.

Реми Малек и Луси Бойнтън.

Реми Малек и Луси Бойнтън.

Няма как да не споменем и друг интересен факт – изпълнителят на ролята на Меркюри – Реми Малек и тази на Остин – Луси Бойнтън също се влюбват по време на снимките и в момента са една от най-новите двойки в Холивуд.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)