Доналд Тръмп

Бивши помощници на Тръмп разказват

04 декември 2017

Бившите помощници на Доналд Тръмп, Кори Левандовски и Дейвид Боси разказват в книга, че всеки член от екипа на президента на САЩ рано или късно почва да се съмнява в избора си на работно място, пише The Washington Post.

Бившия менаджер на предизборния шаб на Тръмп и бившия помощник на тогавашния кандидат за президент Боси, описват в книгата си „Нека Тръмп да бъде Тръмп“  (Let Trump Be Trump), своя опит при работата си с него и отношенията му сред неговите приближени.

„Рано или късно всеки, който работи за Доналд Тръмп, го вижда в такава светлина, че започва да си задава въпроса, защо изобщо се е наел с тази работа. Неговият гняв никога не цели лично оскърбление, но всъщност е трудно да се възприема по друг начин“, – пишат авторите, отебелязвайки, че и при двамата е имало моменти в, които им се е „искало да скочат от самолета Тръмп с парашут„, но след това свикнали.

Бившите съветници разказват и за атмосферата на борда на частния самолет на Тръмп: където с оглушителна сила свири музика на Елтън Джон, прес секретаря глади костюма направо върху кандидат президента, а шкафовете са пълни в опаковки от чипсове, защото  Тръмп яде само от отворени пред него опаковки. Авторите също така описват и нетипичното обедно меню на своя шеф: два хамбургера, два сандвича и млечно шоколадов шейк. По техните думи, Тръмп се храни предимно с фаст фууд, пържено пиле, пица и диетична кола.

Боси и Левандовски потвърждават, че техния бивш работодател, често крещи на своите помощници и не търпи грешки, уволнявайки много лесно.

Левандовски дава своята теория за уволнението си от шаба на Тръмп на времето. По неговите думи, това се е случило в резултат на лично отмъщение на неговия приемник Пол Манафорт, за това че Левандовски е предал препоръката на Манафорт, Тръмп да не се появява в неделните телевизионни шоута. Препоръката е довела Тръмп до ярост. За уволнението си менаджера на кампанията е бил информиран от  синът на президента Доналд Тръмп – младши.

Авторът изказва своите предположения и защо в последствие е уволнен наследникьт му на позицията – Манафорт. Левандовски свързва това решение с присъединяването към екипа на Стивън Банън.  Последният е разбрал за готвената публикация в медииите за работата на лобиста Манфорт за украински политици и си е дал сметка, че „историята е за първа страница и ще има ефекта на взривяваща се бомба“.

РИА Новости

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)