БИЗНЕС ДАМА 2014 from WebVideoPresenter on Vimeo.

Бизнесдама на годината 2014

05 декември 2014

В балната зала на хотел Шератон се проведе 25-тото юбилейно издание на конкурса Бизнесдама на годината. Събитието, освен, че отдаде значимото уважение на работещите и успели дами в България, бе и благотворително. Тази година г-н Евгени Минчев насочи своето внимание към свободния дух на Европа. Събраните средства ще бъдат предоставени на Британския кралски легион в полза на ветераните от войната – тези, които са спомогнали за освобождаването на Европа, в която днес живеем. 

DPP_21194

Столичният кмет Йорданка Фандъкова бе патрон на юбилейното издание на конкурса. Тя поздрави организатора на конкурса и номинираните бизнес дами, заявявайки именно увереността си в силата на женския дух: „Жените са тези, които в трудно време могат да изведат напред своите компании. Поздравявам ги и в навечерието на коледните празници им желая здраве и щастие.”

DPP_21334

Настоящият организатор на конкурса г-н Евгени Минчев и почетният предстедател г-жа Печеян, от своя страна, благодариха на столичния кмет за това, че подкрепя женското предприемачество и за това, че София е по-красива днес.

DPP_21204

Почетен гост на събитието бе актьорът от сериала „Ало-Ало“ – Гай Сайнър, който пристигна от Лондон за да подкрепи престижното събитие и благородната му кауза. В балните зали на Шератон , за награждаването на най-заслужилите заети жени на България, присъства още и писателката Кармел Грийнууд, която подари свои книги в благотворителната томбола. На нея също бяха разиграни 3 брошки Poppy, символизиращи знака на британския кралски легион, бижута от Buttler&Willson, прекрасната картина на младата художничка Деси Барбукова, която пристигна директно от провеждащия се в момента вернисаж на талантливата българка в Люксембург и много други изненади. 

DPP_20843

Бизнес дама на 2014 година стана заслужено д-р Ружа Игнатова.
А ето и останалите призьори:
Бизнес дама в категория „Собствена медия”- г-жа Кристина Патрашкова
„Бизнес дама на последните 15 години”- г-жа Айсахел Руфи
Бизнес дама „Вдъхновение”- г-жа Евгения Калканджиева
Бизнес дама „Собствен бутик”- г-жа Диана Петрова, представител на Sandro Ferrone за България
Чуждестранен инвеститор- г-жа Наталия Верхозина, собственик на студио за красота „Ермитаж“
Бизнес дама „Мода, иновации и просперитет”- г-жа София Борисова, модна къща „Романтика“
Кристалната почетна звезда за своите постижения в бизнеса получиха г-жа Марияна Печеян, г-жа Елена Кристияно, г-жа Славка Каравелова и Г-жа Биляна Екснер.

DPP_21175
Лорд Минчев успя да привлече повечето от съквартирантите си в Къщата на Вип брадър,сред които водещата на вечерта Ива Екимова, Ели Гигова, Мартин Мартинов и Елена Кучкова. Кали направи мини концерт и вдигна публиката на крака с българска народна песен.Камелия Тодорова се включи в програмата с една акапелна песен и отстъпи микрофона на младите си колеги Владо Димов и Лазар Кисьов.

Може да видите запис на цялото събитие тук: http://inlife.bg/бизнесдама-на-годината-2014-live-life/

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)