Бизнесдами посрещнаха пролетта

30 май 2014

Първата пролетна вечер на бизнесдамите, по инициатива на Business Lady Club, събра успели дами в различни сфери на бизнеса и обществения живот. Сред тях бяха и част от призьорките от годишната церемония на списание Business Lady 2014. В изисканата атмосфера на Restorant Montecito на бул. „Цариградско шосе“ 357 бизнесдамите не само се насладиха на кулинарните шедьоври в ресторанта, но и обмениха контакти и идеи за бъдещи проекти.

DPP_9676

Business Lady Club е неформална организация към единственото по рода си издание за деловата жена Business Lady. За изминалите три години членовете на клуба реализираха редица успешни социални и бизнес проекти, като националната кампания „Ангели срещу рака на гърдата”, благотворителни балове, срещи на студенти и студентски организации с множество наложили се в своя сектор дами с цел споделяне на добри практики и други. Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието също има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Годишни награди на списание Business Lady, социални кампании, Диамантено парти и др.

DPP_9659

По време на срещата бе представена новата инициатива на организацията – „Кампания за утвърждаване на националните ценности сред младото поколение у нас“, която стартира от есента. Образите на националните ни герои и велики личности трябва да бъдат заложени и на учебните пособия, с които децата са неразделни през целия им учебен път – тетрадки, приспособления и други.

DPP_9661

Домакин на вечерта бе Мисис България 2005 Десислава Гръблева, а между гостите присъстваха Весела Барбукова – строителен предприемач, Детелина Смилкова – вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси и председател на Бизнес Лейди Клуб, Патриция Кирилова – журналист и ПР на клуба, Цвете Борисова – собственик на рудник „Кремиковци“ и председател на сдружение Български будители“ и други. Единият от кавалерите на тази дамска компания беше Даниел Димитров – издател и собственик на списание Business Lady. Събитието се състоя със съдействието на ПР-агенция ВИП Комюникейшън.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)