Бизнесът, артисти и приятели в подкрепа на ансамбъл „Българе“

26 февруари 2015

Датата е 25-ти февруари 2015-та. Зала 1 на НДК едвам побира всички желаещи да видят „Осмото чудо”… или поне части от него. За да му се насладят в целия му блясък ще трябва да почакат още малко.

DPP_30854

„Осмото чудо”, с коeто ви запознахме наскоро в In Life TV, е името на най-новия спектакъл на ансамбъл „Българе”. Създателят и хореограф на ансамбъла Христо Димитров, покани приятели и съмишленици на благотворителния концерт „Артисти подкрепят артисти“, чрез който продължава набирането средства за завършване на проекта.

DPP_30867

Още с вдигането на завесета стана ясно, че и този път най-големият ни професионален фолклорен ансамбъл готви нещо мащабно и невиждано. Сцената се превърна в картина от впечатляваща мултимедия, завладяваща музика, изключителни танцьори и един расов жребец за разкош. А това бе само началото на демо-версия, която едва загатва за потенциала на новия спектакъл на Христо Димитров и компания.

DPP_30910

За да се разгърне този потенциал обаче, както стана ясно са нужни много работа и хора, които истински да вярват в това. Такива, в случая се оказват трима от най-големите бизнесмени и инвеститори в страната – Димитър Барбуков, Стефан Шарлопов и Симеон Пешов. Екипът на In Life се поинтересува какви са техните лични мотиви да вложат средства в ансамбъл „Българе” и само любовта към българския фолклор ли е тази, която ги води. Вижте какво споделиха те пред камерата ни.

DPP_30834

редактор: Калина Станева
оператор: Кунчо Поляшки

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)