Бизнес елитът на Люксембург на крака в София за официалното представяне на Mansfeld Vodka

24 март 2017

Красивото лице на телевизия In Life и екс носителка на титлата Мисис България Александра Милтенова бе специален гост на представянето на популярната Mansfeld Vodka у нас. Произвежданата в Херцогство Люксембург напитка за първи път в историята си бе промотирана в друга държава и това не случайно бе България – все по-чест избор за подобни класи събития заради високото си ниво на нощен живот.

Александра Милтенова и Наско Лазаров

Датата бе 23 март, часът – 23:30, а локацията – новооткрития Gotham Club, където освен на страхотната история на Херцог Мансфелд и как как името и животът му са послужили като вдъхновение за направата на водката, ценителите се насладиха и на специалното участие на бургаския рапър F.O.

CMP_9064

Сред гостите бе почти целият бизнес елит на Люксембург, собственикът на Gotham и стек хаус Djanam  Симеон Щерев, популярният лайфстайл спец Атанас Лазаров, моделът и водеща Мариела Ангелова и много други, дошли, за да се докоснат до съкровището на средновековен Люксембург.

Лично собствениците на премиум напитката пристигнаха от Люксембург и останаха впечатлени от нощния живот в столицата, както и от модната седмица Sofia Fashion week.

CMP_9362

„Ще минем през огън и лед. Заедно ще се насладим на чистото съвършенство на Mansfeld Vodka – напитка със спомен за рицарските времена и наслада до последната капка„ споделихе пред медиите  Димитър Петров и Марсел Галустов – официалните представители за България.

CMP_9440

Виж още снимки!

Снимки: Иван Евтимов, Профайл

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)