20200225-bryant-post

Бионсе, Дженнифер Лопес и други звезди изпратиха Коби Брайънт

26 февруари 2020

Кристина Агилера

Кристина Агилера

Алекс Родригес и Дженнифер Лопес

Дженифър Лопес с Алекс Родригес

Алиша Кис

Алиша Кийс

Майкл Джордан

Майкъл Джордан

Церемония за сбогуване с прочутия баскетболист Коби Брайънт и дъщеря му Джиана се състоя вчера в центъра на Стейпълс в Лос Анджелис. Двамата загинаха трагично при хеликоптерна катастрофа в края на миналия месец. Бионсе, Кристина Агилера, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, изтъкнати колеги атлети Шакил О’Нийл и Майкъл Джордан и много други известни личности дойдоха да се поклонят и отдадат последна почит на звездата.
Шакил О'Нил
Десетки хиляди хора дойдоха да почетат паметта на големия баскетболист и дъщеря му. 30 хиляди бяха на арената, а други гледаха излъчването на големи екрани в близост до стадиона.
Паметният концерт беше открит от 38-годишната Бионсе. Тя излезе на сцената в жълт костюм в чест на цвета на екипа на Лос Анджелис Лейкърс, за който играеше баскетболистът. След това на сцената излезе вдовицата на Коби – Ванеса, която има три дъщери от баскетболиста: 17-годишната Наталия, тригодишната Бианка и осеммесечната Капри. Ванеса започна изказването си със запомнящи се думи за починалата 13-годишна дъщеря Джиана.

Ванесса Брайант

Джиана Брайънт е невероятно сладка и нежна душа. Винаги беше много чувствителна. Тя беше дъщеря на татко, но знам, че обичаше и майка си. Тя беше една от най-добрите ми приятелки. Не можем да видим как Джана ходи в гимназията с Наталия, нямахме възможност да я научим как да кара кола. Не мога да й кажа колко прекрасно изглежда в деня на сватбата си. Никога няма да видя бебето си да отива до олтара, как баща и дъщеря танцуват заедно или как самата тя ще стане майка,- каза тя.


После продължи с думи за съпруга си:
Той беше най-невероятният съпруг. Коби ме обичаше повече, отколкото бих могла да обясня с думи.
Бог знаеше, че те не могат да бъдат на тази земя един без друг. Той трябваше да ги вземе заедно на небето. Скъпи, ти се грижи за нашата Джиджи. Все още сме най-добрият отбор!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)