beyonce-jay-z-grammys

Бионсе и Jay Z – най-богатата двойка в шоубизнеса

19 май 2017

Бионсе и Джей З, вече две от най-големите имена в съвременната популярна музиката. Те са официално най-богатата двойка с милиарди долари актив.

35-годишната Бионсе Ноулс, според една от последните класации е сред най-богатите жени на Америка със състояние от 350 милиона долара. С последното си самостоятелно турне е испяла да натрупала около четвърт милиард долара.

Още по темата: Бионсе триумфира на видео музикалните награди на MTV

В същото време, в  скорошната класация на „Форбс“ за „Най-богатите в хоп хопа“ за 2017 г. Jay Z също е в челните места. Неговото състояние се изчислява на 810 милиона долара. Или общата нетна стойност на двойката възлиза на 1,16 милиарда долара. Това отчасти се дължи на инвестиция в Sprint в услугата му за поточно предаване на музика – „Tidal“, която днес струва 600 милиона долара – повече от 10 пъти  от това, което е платил за компанията ($ 56, 43) милиона) преди две години.

beyonce jay z blue ivy vmas

Според Форбс,  обаче, болшинството от богатството на Jay Z  идва от неговата компания за развлечения „Рок Нация“ и марката шампанско „Armand de Brignac“, чиито позиции и приходи продължават да растат.

снимки: Getti

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)