SoFest 2018, изложение

Био изложение ще се проведе в София

02 май 2018

От 10 до 13 май в градинката „Кристал” в София ще се проведе изложение на био храни, козметика, продукти за дома и играчки от естествени материали. Изложението е част от пролетния фестивал „SoFest 2018” и освен здравословни и полезни продукти за малки и големи, ще зарадва посетителите с интересна програма за децата.

Очаква се за 4-те дни на провеждането си изложението да привлече над 10 000 души на щандовете на производители и дистрибутори на натурални и био продукти, български производители, избрали да произвеждат чиста храна и поставили в основата на своята дейност здравето и качеството.

Най-новият фестивал SoFest 2018 ще се проведе от 09-ти до 13-ти май и ще предложи богата и интересна културна програма на няколко места в София – Sofia Live Club, Централен Военен Клуб и градинка „Кристал“ .

488

Тази година фестивалът е посветен на Западните Балкани, какъвто е и един от приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС. За да бъде представена част от богатата духовна палитра на народите, живеещи на Балканите и по покана на организаторите, Теодосий Спасов създава джаз формацията Western Balkans Band BG, в която се включват световно известни музиканти от Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна Гора и Македония. Влатко Стефановски, Васил Хаджиманов, Йелена Йовович, Амар Чесляр и Дритан Хекурани ще открият фестивала със специален концерт на 9 май на сцената на Sofia Live Club.

Фестивалът ще продължи с богата културна програма за малки и големи в Централен Военен клуб на 13-ти май 2018 г. Сред акцентите в програмата са детско илюзионно шоу с актьора – фокустник Ненчо Илчев, и спектакъла на Камен Донев „Възгледите на един учител за народното творчество”, представяне на филми от България и страните от Западните Балкани. Създателите на социалния проект „Маргаритка” Вики Терзийска и Яна Липованска ще организират караоке партита за децата с известни детски български песнички.

SoFest 2018 е част от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС и ще премине под патронажа на министър Лиляна Павлова. Той се провежда с любезното съдействие на министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС, Столична Община и на посолствата на страните от Западните Балкани в България.

снимки: SoFest 2018

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)