esmerbebe01

Благой Георгиев и Есмер се сдобиха със син

15 юли 2016

Благой Георгиев стана отново баща. Руската съпруга на футболиста Есмер Омерова роди момченце в Москва. То ще носи името Елай, каза таткото за „24 часа“. Бебето тежи 3.4 кг и е високо 52 см.

Георгиев тренира в Казан с втория отбор на „Рубин“. В сряда вечерта получил обаждане от жена си, че моментът наближава и отпътувал за Москва.

Щастливата майка позира за снимка в болничното легло

Щастливата майка позира за снимка в болничното легло

Есмер е родила вчера преди обяд първото дете на семейството. Европейската шампионка по аржентинско танго и бившият български национал сключиха брак миналата година на пищна сватба в Москва, на която пя Йосиф Кобзон. Едно от най-прочувствените пожелания, което тогава получиха младоженците, беше от бившата половинка на Николай Михайлов и Валери Божинов – Николета Лозанова, която написа следното под една от сватбените снимки: „Ето, че има и съвременни приказки, в които красавица и принц, обичащи се безгранично, не чакат 100 години да се опознаят, а напук на всичко и всички си казват „Да“, преливащи от щастие! Благо, възхищавам ти се, за това, че показа на много „мъже“ как се обича една жена! Колкото, толкова… бъдете все така прекрасни, един до друг, един зад друг, един в друг!!!“.

34-годишният Благой има още 2 деца – Йоана (7) и Давид (3), от гимнастичката ни Христина Витанова.

снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)