Благотворителен бал на БФБЛ

06 февруари 2015

Снощи в хотел Шератон се състоя седмият поред бал на Българския Форум на Бизнес Лидерите. Събитието беше с благотворителен характер и подкрепи две кампании. Първата е под патронажа на Столична Община и за ранна превенция на рака на гърдата, а втората е на фондация „За нашите деца“ и цели да изведе последните деца от дома за изоставени бебета „Света София“. Въпреки сериозния си характер, събитието беше приятно поднесено със забавление и усмивки, а събраните от организирания за целта търг средства достигнаха 36 000 лв.

DPP_26066

Вечерта беше открита с музикалното изпълнение на Максим Бехар и 7-годишната Сара Гушева, чийто певчески способности и сценично присъствие също допринесаха за набирането на средства. Всъщност, търгът събра 35 000, но накрая на вечерта водещата Милица Гладнишка обяви, че дарява допълнително 1000 лв. за смисление каузи.

DPP_26117

Г-жа Йорданка Фандъкова, която застава зад пилотната програма на Столична Община за безплатен скрийнинг за рак на гърдата, обяви преди време, че самата тя се е преборила това заболяване. Причината, поради която не присъства на събитието е, че в същия ден е станала баба за втори път. Г-жа Фандъкова изпрати екип, който да я представлява, а гостите получиха и поздравителен адрес от презиента Росен Плевнелиев.

DPP_26175

Самият той беше предоставил един от предметите в търга – картина от личната си колекция. Сред дарителите се открои и Григор Димитров, който беше предоставил свой екип и маратонките си от емблематични мачове в кариерата си. Тези предмети достигнаха и едни от най-високите цени в благотворителния търг, като екипът му се продаде за 4500 лв., които отиват в сметките на кампаниите.

DPP_26199

Игор Марковски и Милица Гладнишка допринесоха за разведряване на обстановката по време на изисканата вечеря, като превърнаха наддаването за различните предмети във вълнуващо и забавно преживяване за присъстващите. Борбата беше най-оспорвана за билет за Формула 1 в Будапеща, който спечели същата дама, сдобила се и с маратонките на тенисиста.

DPP_26234

Топката с подписа на “златното момиче” Мария Петрова беше предоставена от Unique Estates и също се оказа много желан обект за наддаващите. Илонка Стоянова, партньор в компанията се сдоби с пластика на Венелин Петров, като сподели, че наддава от името на техен специален клиент.

DPP_26133

Останалите предмети в търга варираха от “История Славянобългарска” през картини, пластики, литография, велосипед, черен хайвер, писалка във формата на вувузела, самолетни билети до… баааааавна сокоизтисквачка. А също и автограф Кристиано Роналдо, взет непосредствено преди мача на Реал Мадрид с Лудогорец миналата година от човек, който дори не е футболен фен. Екипът ни се натъкна на него сред 150-те гости и той разказа как точно се е случило това. Гледайте нашия репортаж от благотворителния бал на БФБЛ за да разберете!

 


logo_grey

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)