Благотворителна вечер на Lions Club

Благотворителен търг на Лайънс Клуб София Витоша в името на децата

05 декември 2018

На 4 декември в столичния хотел „Маринела“ се състоя Благотворителна вечер на Лайънс Клуб София Витоша – „Приятели на доброто“.

Този път подкрепените от организацията каузи, за които се състоя търгът по набиране на средства, бяха изграждане на Лайънс Център „Лъвски сърца“ за социална интеграция и развитие на професионално умения на младежи с увреждания, както и офталмологичен скрининг на над 850 деца от предучилищна възраст в 12 детски градини в квартал „Надежда“.

Благотворителна вечер на Lions Club

Кувертът за присъствие на гостите традиционно бе 150 лева, а след търга бе събрана рекордна до момента сума. Водещи на гала вечерта бяха поп изпълнителят Владо Димов и моделът и ТВ водеща Гери Дончева, а в нея с изпълнения се включиха и Богдана Карадочева, Кристина Димитрова и Стефан Илчев.

Сред популярните лица в гостите бяха собственичките на Bridal Fashion Анелия Петкова, на „диамантения“ бутик SSG Мирела Ненчова, на козметичната верига Christian of Roma Елена Кристиано, адвокат Галина Петрова и др.

Благотворителна вечер на Lions Club

Тук е моментът да припомним, и, че с последните събрани средства от кампания на клуба беше ремонтирано детското отделение по изгаряния в „Пирогов“.

Виж още снимки!
Виж още снимки от медийната стена!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)