23163499_1487125834698916_2124368531_n

Благотворителността е щастие, а то е повече от всичко !

02 ноември 2017

„Благотворителността е щастие, а то е повече от всичко!“ – в това са убедени Весела и Димитър Барбукови, за които добрите дела са състояния на духа, които разтърсват емоциите.

TON_6476

Всички хора, като тях, които са посветени на каузата да правят добро, са убедени, че благотворителността е не само мисия и призвание, но и голяма отговорност. Да направиш някого щастлив, да помагаш на хората в нужда, на приятели е кауза, която дарява щастие. Силата на добрите дела е в това, че доказва по неповторим начин, че „Хората, обединени в екип, могат да постигнат всичко онова, за което сам човек не може и да мечтае“. 

TON_6475

Благотворителният бал, организиран от фондация „БЪЛГАРЕ“ за пореден път доказа, че хората с добри сърца са достойни за уважение. Подкрепата на добри каузи е онази добродетел, която дава сила и енергия, увереност, че си наистина полезен. Момичетата и момчетата от НФА „БЪЛГАРЕ“ имат нужда от нова репетиционна зала.

TON_6627

МГИ София бяха така любезни да им я предоставят, но сега тя има нужда от ремонт. Търгът на картини на известни личности, които не са професионални художници имаше именно тази цел – заедно да съградим нов дом на „БЪЛГАРЕ“. Събитието за пореден път доказа, че заедно можем повече. Абсолютно всички присъстващи дадоха своята лепта за каузата „Да съградим дом на БЪЛГАРЕ“. В знак на уважение хореографът и продуцент на НФА ,, БЪЛГАРЕ “ Христо Димитров връчи благодарствени писма на дарителите.

TON_6445
Семейство Весела и Димитър Барбукови също участваха в търга и откупиха картина на актрисата Елен Колева. По тяхна инициатива в новия дом на Българе ще бъде направена галерия и затова подариха картината на ансамбъла и дариха допълнително средства за каузата.

текст: Ася Георгиева
фотограф : Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)