Блейк Лайвли: Секс сцените не са проблем, когато мъжът ти прави същото на екран

22 октомври 2017

След броени дни, по кината ще се завърти най-новият филм на чаровната Блейк Лайвли – All I See Is You, а ако се вярва на предварителните рецензии, то това ще е вероятно най-провокативната й роля до момента. Звездата се превъплъщава в ролята на сляпата Джина, която след операция възвръща зрението си и се превръща в нимфоманка. В лентата на режисьора Марк Форстър, тя ще има и доста еротични сцени, а ето как приема заснемането им самата Блейк, в интервю за предаването „Добро утро, Америка“.

Блейк Лайвли в All I See Is You

„Хубаво е да имаш до себе си някой, който разбира в какво се състои работата ти. Да, ако бях омъжена за друг, а не за Райън, вероятно подобен тип сцени биха ми създали семеен проблем. Но нашата работа е такава – тя няма да изглежда нормално за друг човек, но за някой, който прави същото като теб – всъщност е доста освобождаващо“, коментира Лайвли. „Случвало ми се е приятели, които не са женени за някой от бизнеса, да ме питат – О, значи ти не правиш наистина любов в тази сцена – за тях, това действително е непозната територия и се налага да им обяснявам, че не виждат реалността на екран“, допълва тя. В друго интервю пък, Блейк разкрива, че с половинката си Райън Рейнолдс всъщност доста време са били приятели, преди да се впуснат в интимна връзка.

Блейк Лайвли със съпруга си Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли със съпруга си Райън Рейнолдс

„Още, докато имах други авантюри, вместо да звъня на приятелки или сестра ми и да ги питам как да постъпя в дадена ситуация, аз започнах да третирам Райън като такава. Казвах му – това и това ме разстрои, как да постъпя и получавах отговор. Той правеше същото към мен – държеше се, сякаш съм неговото приятелче“, признава любопитни детайли Лайвли.Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)