Близнаците Маркус&Мартинус с нов хитов сингъл – Pocket Dial (Видео)

15 юни 2019

2019-та година е изключително продуктивна за норвежкото тийн дуо Маркус & Мартинус и растежът на момчетата е неимоверен – буквално и преносно. “Soon” („Скоро“) е отговорът, който близнаците даваха в онлайн чатовете с феновете си, когато ги питаха за предстоящи проекти и премиери на нова музика. “Soon” се казва и новият им ЕР албум, който идва със заявка за челни места в класациите. Албумътвключва 5 нови песни с първи официален сингъл “Pocket Dial”.

Проектът “Soon” е хронология на творческото развитие на Маркус и Мартинус през последната година. Албум, чрез който феновете ще видят пътя, който момчетата са извървяли в музиката. Сингълът “Pocket Dial” е част от новия музикален свят на близнаците. Свят на прогрес и развитие, изпълнен със страст и енергия към изкуството. Музикалният вкус на братята се променя заедно с тяхното порастване и тази промяна се вижда във всеки нов сингъл.

Маркус и Мартинус

Благодарение на този факт, близнаците имат свободата да променят стила си като същевременно не бягат от разпознаваемото си звучене, създало им армия от фенове по целия свят. Обявената за музикален гений, Тайла Паркс (Tayla Parx), е изпълнителен музикален продуцент на EP албума. Момчетата работят заедно с нея близо една година в студио. След премиерата на “Soon”, Маркус сподели в инстаграм, че няма търпение да започне лятното европейско турне, на което ще представят новите песни. Мартинус допълни, че двамата са изключително благодарни на екипа, с който заедно са създали “Soon”.

Имахме шанса да работим с някои от най-големите професионалисти в индустрия, а Тайла е повече от вдъхновение за нас. Албумът ни е микс от бавни и динамични парчета, които много ясно разкриват начина, по който сме се развили като артисти. Забавлявахме се страшно много, докато експериментирахме музикално и мисля, че феновете ни ще разберат това”. – завършва Мартинус.

Маркус и Мартинус Pocket Dial Artwork

Пилотният сингъл от албума, “Pocket Dial”, излезе на 07/06 като екипът, създал песента, е зашеметяващ. Песента е продуцирана от Тайла Паркс и Майк Сабат и написана от Джеймс Абрахарт. Текстът на песента разкрива желанието на лирическия герой да намери стар, забравен приятел и извиненията, които си намира, за да се случи като например „грешно“ позвъняване по телефона. Съвсем скоро стартира обиколката на Маркус и Мартинус в Европа с концерти в Гърция, Финландия, Чехия, Швеция и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)