„Блудници“ се завръща с нов сезон по Epic Drama

03 октомври 2019

На 9 октомври, сряда, от 22:00 часа в дома на епичната драма, ТВ канал Epic Drama, дебютира може би най-пикантния сезон на щекотливия „Блудници“. Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър, брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появата си в „Джон Уик“ с Кеану Рийвс.

Блудници

Лейди Фиц – в ролята е Лив Тайлър, е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. Лив Тайлър дебютира във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ в ролята на Лейди Изабела Фиц – жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят.

Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън, The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за „Оскар“ за изпълнетието си във „Фантомна нишка“ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война „Свят в пламъци“ (World on Fire).

Блудници

Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс – Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит) най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели. „Блудници“ сезон 3 е по EPIC DRAMA всяка сряда от 22:00 часа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)