Бляскава и звездна премиера на новия български филм „18% сиво“

24 януари 2020

Ако се доверим на интереса към най-новия български филм – „18% сиво“, то можем да заключим че екранизацията на прочутия роман на Захари Карабашлиев я очаква светло бъдеще в родните киносалони. Почти четири зали в столичен мол бяха изцяло препълнени по време на софийската премиера на продукцията на Виктор Чучков-син, като близо 1000 души дойдоха да видят отблизо както филма, така и главните действащи лица в него.

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

По червения килим преминаха изпълнителите на главните роли Руши Видинлиев и екранната му половинка Доля Гавански, до които се наредиха и голяма част от европейските актьори в лентата – Рон Кук, Орландо Сийл и Борис ван Северен. Тук бяха и продуцентите Евтим Милошев и Георги Тошев, режисьорите Стефан Командарев, Станислав Тодоров-Роги и Виктор Божинов, актьорите Ивайло Захариев, Марта Вачкова, Катя Евро, водещите Десислава Стоянова, Ники Кънчев, Ути Бъчваров и много други.

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

„Искам специално да благодаря на баща ни, който написа музиката на филма и най-вече на майка ни, която търпи нас тримата през всички тези години. Много се вълнуваме в момента и мога само да кажа едно голямо благодаря на този прекрасен екип и тези актьори и разбира се на брат ми, който успя да направи този филм“, сподели Борко Чучков по време на представянето на екипа след края на прожекциите.

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

Снимка: Иван Дончев и Боряна Пандова

Иначе „18% сиво“ проследява историята на влюбената двойка Захари и Стела, които, преследвайки мечата си, се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно, колкото очакват, и когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов, и в крайна сметка го довежда до неудобни открития за самия него. Филмът тръгва по родните екрани от 24 януари.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)