Бляскаво парти в столичен клуб даде началото на новото мъжко лайфстайл издание NUDE

15 октомври 2016

Снощи в столичен клуб с бляскаво парти бе дадено началото на, новото мъжко лайфстайл списание, NUDE.
Плеяда от моделки, миски и светски лъвове се забавляваха с музикално – еротичната програма, подготвена от организаторите. Тя включваше изпълнения на Стефан Илчев, еротични танци на пилон и топлес танцьорки. Кулуминацията на вечерта, бе разрязването на огромната торта, подарък от заведението, за екипът на изданието. Сред гостите на партито, камерата ни улови поп-фолк певецът Илиан, моделът Катрин Вачева в компанията на певицата Кристина Димитрова, миските Мариана Маринова, Елизабет Методиева, адвокат Светослав Бързанов и много други знайни, и незнайни светски особи.

1
6

Ние, от In LIFE TV, проверихме за вас, най-интересно сред страниците на NUDE, което, включва, откровено интервю на няколко страници с момичето от корицата, Джулиана Гани. Там тя разказва за първи път подробности от интимния си свят. Вярна на провокационната си натура силиконовата дива споделя, че най-страхотния секс е бил на дърво, както и, че размерът на мъжкото достойнство за нея има значение. „Колкото е по-голям, толкова по-добре“, споделя тя.

7

Освен красивите и секси снимки на Джулиана, които са дело на фотографа Теди Грозданов в броя очаквайте : Илия Царски – „Живот на Скорост“, Мисис България – Мариана Маринова за мъжете и конкурсите за красота, „Мис Таен Агент“, красивата репортерка на „Телеграф“ – Бети Методиева . И още много изненади в първия брой на NUDE.

5

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)