85c7559c894486af9799b66a20cc9121

Блясъкът на златото в колекция Diorific State of Gold

04 ноември 2015

Металният блясък не дава покой на Питър Филипс, особено след грандиозния успех на сребърната течна очна линия. Днес, той реши да използва блясъка на златото в новата коледна колекция грим. Ефектните отблясъци на скъпоценностите са събрани в миниатюрни кутии кремообразни сенки Diorshow Fusion Mono и компактната пудра Diorific State of Gold. Текстурата на пудрата е украсена със зиг-заг, чийто форма  творческият директор на марката е намерил в архивите на модна къща Dior. Нюансите на пудрата  Luxurious Beige и Sumptuous Pink подчертават гладкостта на кожата и по прекрасен начин добавят светлина по контура на лицето и горната част на гърдите.

0fe348f736b870bf62faca48b387c0b8

За устните в колекцията са предвидени два цвята гланц под името Addist Lip Gloss в бордо и в бежово с метален блясък, а матовото червило Dior създава траен кадифен ефект. Гамата от шест цвята ще позволи на всяко момиче да намери и сътвори подходящия образ. В патентования състав на червилото влиза също иновационна микропудра, която прави цвета особено богат, както и подхранващо масло, което се грижи за повърхността на устните.

В колекцията се включват две палитри от по пет цвята, които също повтарят зигзагообразния мотив. В сърцето на палитрата студеното бяло злато се съчетава с бежово, лилаво и искрящо черно. Това позволява ефективно да се подчертае формата на очите, докато меките нюанси на бежовото и сиво-зеленото, добавят към погледа загадъчност.

 86a6178c8405f7634592fc9629a0c2c4

Колекцията се допълва от руж със златист блясък и четири нюанса от лакове за нокти: сливово, кукленско розово, огнено червено и интересния Gris-Or, който блести в светлината жълто, розово и бяло злато. Тази седмица колекцията State of Gold ще се появи във всички фирмени магазини на марката.  Време е да почнем да мислим за Коледа!

Снимки: Christian Dior

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)