DPP_18378

БНТ отпразнува 55-ия си рожден ден

08 ноември 2014

Българската национална телевизия отбеляза вчера своя 55-и рожден ден с празничен концерт в столицата. Медията събра бивши и настоящи лица от екрана, колеги, зрители и приятели пред Народния театър „Иван Вазов“, за да отпразнуват празника.

БНТ отпразнува 55-ия си рожден ден

БНТ отпразнува 55-ия си рожден ден

Водещ на концерта „55 години БНТ“ бе Камен Воденичаров, а актьорите от „Шоуто на канала“ забавляваха гостите и зрителите с подбрани забавни скечове.

Тържеството бе открито от ефектните мажоретки от Първа английска гимназия, под съпровода на духовия оркестър на училището. Много звезди от българската музикална сцена също се присъединиха към програмата, за да допринесат за празничната атмосфера – група „Акага“, Йоанна Драгнева, EVA, Константин Белчев, Вяра Пантaлеева, Драго Драганов.

DPP_18358

DPP_18362

DPP_18367

Гласовитите малчугани от детските вокални групи „Бон бон“ и „Мики Маус“ също излязоха на бляскавата сцена, за да поздравят телевизията.
В празничната програма се включиха и фолклорни изпълнения на водещите на „Иде нашенската музика“ Даниел Спасов и Милен Иванов и на възпитаниците на Националното училище за танцово изкуство.

DPP_18369

DPP_18376

Кулинарната звезда на канала Ути Бъчваров поднесе голяма и вкусна изненада. Специално за събитието той украси и почерпи с огромна празнична торта всички гости. Концертът завърши със заря.

DPP_18349
Екипът на In Life поздравява медията по случай юбилея.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)